• Română
    • Русский
    • English
banner

#diez - partener informațional “Hai Haiduci! by Salomon”

Portalul de știri pentru tineri #diez a devenit partenerul informațional al primului festival de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon”.

#diez este un site de știri. Știri pentru tineri.

#diez este o echipă de tineri reporteri care prezintă știrile echidistant, interesant și fără emoții.

Cititorii #diez sunt tineri energici, tineri pentru care nu există cuvântul „imposibil” și care sunt mereu în căutare de ceva nou, de oportunități și necesitate de informare.

În fiecare zi echipa #diez învață, se dezvoltă și devine mai bună în ceea ce face. Ei vor ca oamenii din jur să devină mai descătușați, deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi.

Vizitatorii nu citesc știrile #diez, ei învață despre lume împreună cu #diez.

Reamintim că festivalul de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon” se va desfășura în perioada 21 - 22 aprilie și va include o cursă de trail și o cursă MTB pe teren accidentat. Pe lângă competițiile sportive, din programul festivalului mai fac parte și recitaluri, show-uri și concerte. Punctul culminant al festivalului va fi un concert susținut de Zdob și Zdub.

Scopul principal al “Hai Haiduci! by Salomon” este promovarea activă a monumentelor istorice, naturale și culturale din Republica Moldova. În plus, e pentru prima dată când un eveniment organizat de Sporter se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, ca parte a evenimentelor dedicate anului lui Ștefan cel Mare.