• Română
    • Русский
    • English
banner

A avut loc antrenamentul final pentru cursă Hai Haiduci! by Vita

Duminică, 14 aprilie, a avut loc pregătirea finală pentru cursele din cadrul festivalului de muzică și sport Hai Haiduci! by Vita. La cursa de duminică au participat aproximativ 25 persoane, care nu s-au speriat nici de cerul posomorât, nici de traseul ud din cauza ploii, și nici de dimineața răcoroasă.

Startul antrenamentului s-a dat chiar la complexul etno-cultural Vatra, astfel încât sportivii să se poată familiariza cu specificul traseului pe care vor alerga deja în această duminică, 21 aprilie. După ce s-au încălzit binișor (nici un antrenament nu se face fără încălzire), alergătorii au pornit la drum – spre inima Codrilor moldovenești.

Traseul s-a dovedit destul de dificil, cu urcușuri și coborâșuri, ceea ce a permis alergătorilor începători să se familiarizeze cu specificul curselor de trail și să-și testeze forțele, iar sportivii mai experimentați au putut să se încălzească binișor și să-și recapete forma chiar înainte de cursă.

Puteți vedea cum s-a petrecut această pregătire de duminică – Sunday Long Run, în raportul nostru foto.

Mulți dintre voi cunosc deja că pe 20 și 21 aprilie va avea loc a doua ediție a festivalului de sport și muzică Hai Haiduci! by Vita în incinta complexului etno-cultural Vatra. Vă invităm pe toți să luați parte la acest festival și să petreceți un weekend activ și intens.

Deoarece anul 2019 a fost declarat Anul Familiei în Republica Moldova, organizatorii evenimentului au pregătit concursuri pentru întreaga familie, precum și divertisment pentru orice gust și pentru orice vârstă. În seara zilei de 20 și 21 aprilie vor avea loc concerte incendiare susținute de cei mai buni interpreți moldoveni. Intrarea la festival și la concert este liberă.