• Română
    • Русский
    • English
banner

A avut loc instruirea voluntarilor “Hai Haiduci! by Salomon”

Joi, 5 aprilie, în parcul Alunelul, a avut loc întrunirea voluntarilor Sporter, în scopul pregătirii de “Hai Haiduci! by Salomon”.

La întrunire au fost prezente 90 de persoane, dispuse să-și ofere ajutorul în organizarea și petrecerea evenimentului sportiv.

La ordinea zilei s-au discutat sarcinile și funcțiile voluntarilor, s-a vorbit de specificul activității și au fost repartizate zonele de responsabilitate.

Organizația sportivă obștească Sporter își exprimă încrederea că voluntarii vor duce la bun sfârșit misiunea încredințată și vor
face față tuturor cerințelor.

Evenimentul sportiv “Hai Haiduci! by Salomon” va avea loc în perioada 21 - 22 aprilie și va include o cursă de trail și o cursă MTB pe teren accidentat. Scopul principal al “Hai Haiduci! by Salomon” este promovarea activă a monumentelor istorice, naturale și culturale din Republica Moldova.

În plus, e pentru prima dată când un eveniment organizat de Sporter se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, ca parte a evenimentelor dedicate anului lui Ștefan cel Mare.

Reamintim că mai aveți la dispoziție o săptămână pentru a achita taxa de participarela un preț minim.

Galerie Foto