• Română
    • Русский
    • English
banner

A avut loc primul antrenament Long Run pentru cursa “Hai Haiduci!”

Duminică, 4 martie, clubul Sporter Run a organizat primul antrenament de duminică, Sunday Long Run, în cadrul pregătirii pentru cursa “Hai Haiduci! by Salomon”.

În jur de 20 de sportivi amatori s-au prezentat la antrenament, care a avut loc la Botanica. Atleții au avut de alergat pe teren accidentat, în jurul lacului Nr. 8.

Chiar la începutul antrenamentului, participanții au făcut exerciții de încălzire sub îndrumarea antrenorului clubului Sporter, Vitalie Gheorghiță.

În plus, înainte de alergare, Vitalie le-a explicat participanților specificul alergării pe teren accidentat.

La începutul antrenamentului, participanții au alergat în jurul lacului. După cercul de înviorare, atleții au continuat antrenamentul în pădurice, pentru a-și forma abilitățile de alergare.

Cursa de tip trail “Hai Haiduci! by Salomon” va avea loc la 22 aprilie. La cursă vor putea participa atât alergătorii profesioniști, cât și cei amatori. Distanțele disponibile vor constitui 8 km, 16 km, 30 km.

Aducem la cunoștința participanților că foarte curând va începe înregistrarea la “Hai Haiduci! by Salomon”. Vă invităm să profitați de înregistrarea timpurie, care are loc la cel mai mic preț posibil.

Echipa Sporter intenționează să desfășoare și pe viitor astfel de antrenamente de grup gratuite, Sunday Long Run, în cadrul pregătirii pentru cursa “Hai Haiduci! by Salomon”.

Galerie Foto