• Română
    • Русский
    • English
banner

Apa potabilă ОМ – apa oficială “Hai Haiduci! by Salomon”

Apa potabilă ОМ este din nou prezentă la evenimentele Sporter. De această dată, ОМ a devenit apa oficială a cursei de trail și MTB “Hai Haiduci! by Salomon”.

“Hai Haiduci! by Salomon” este un eveniment sportiv absolut nou, care se va desfășura în perioada 21 - 22 aprilie, în Codri. Competiția constă din cursa MTB pe teren accidentat și cursa de alergare de tip trail.

V-ați gândit vreodată, de ce anume OM vă însoțește în timp ce alergați maratonul, dansați la battle-uri, exersați, și în plus, mai promovează un portal web despre un mod de viață sănătos?

Nu vom intra în detalii și nu vom descrie procesele complexe la nivel celular, care se petrec după o înghițitură de apă. Vom zice pur și simplu așa: ОМ înseamnă sănătate.

Compoziție perfect echilibrată

Apa potabilă ОМ are un conținut de minerale optim pentru practicarea sportului și pentru un mod de viață activ. Ingredientele active permit menținerea echilibrată a tuturor proceselor vitale, fără consecințe negative pentru organism.

Origine naturală

Apa OM își are originea în izvoare natural, iar un produs de proveniență naturală este mult mai valoros decât apa din surse mai puțin sigure. 

Tehnologii europene

Natura își împărtășește creația cu cele mai avansate tehnologii europene. Toate procesele sunt absolut automatizate, factorul uman este exclus! 

Mașinile produc buteliile, le suplinesc cu apă, închid capacele și lipesc etichetele.

Control permanent al calității

Apa OM dispune de două laboratoare microbiologice industriale, menite să testeze calitatea apei, în pofida automatizării întregului proces. 

Gust plăcut

Apa de proveniență naturală, produsă cu ajutorul celui mai avansat echipament tehnic, are un gust impecabil. 

Apa OM este recomandată copiilor 

Puteți utiliza cu încredere apa OM în alimentația copiilor chiar din primele zile. Gustul va fi pe placul copilului, iar mamele vor aprecia compoziția optimă şi înalta calitate. 

Reamintim tuturor participanților că foarte curând începe înscrierea la “Hai Haiduci! by Salomon”. Vă invităm pe toți să profitați de beneficiile înregistrării timpurii, care are loc la cel mai mic preț posibil.