• Română
    • Русский
    • English
banner

Brandul Salomon te va ajuta să câștigi "Hai Haiduci by Salomon"

Tu participi pe 22 aprilie la cursa de rezistență "Hai Haiduci by Salomon"? Brandul mondial Salomon Partenerul de Titlu al trail running-ului "Hai Haiduci by Salomon", te va ajuta să câștigi!

În 2008 tânărul alergător Kilian Zhornet, a fost primul care a alergat în totalmente cursa Ultra-Trail-duMont-Blanc, și în picioare el avea Salomon Speedcross.

De atunci, Salomon și modelele lor Speedcross sunt etalon în lumea trailrunning-ului. Motoul lor este protecția maximă a piciorului cu greutatea minimă posibilă.

Câștigătorii trailrunning-ului aleg încălțămintea Salomon. Alege acum încălțămintea corespunzătoare pentru alergat pe teren accidentat deoarece încălțămintea aleasă incorect poate devine motivul multor necazuri, până la ieșirea din cursă din cauza traumei.

Da, este dificil. Da, pe traseu poți chiar să țipi de  propria ta slăbiciune și, în cele din urmă, să ajungi să nu mai iubesti alergatul. Însă doar la linia finișului vei înțelege că a fost o aventură superbă și ai mai vrea să o repeți. Deoarece în trail running mereu este așa – dacă teai încurcat e până peste urechi. Cu siguranță vei reuși.

Te așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul de brand Columbia, etajul 3, unde tu ca participant al cursei de trail running "Hai Haiduci by Salomon" ai o reducere de 50 % la tot asortimentul  Salomon.

Pe curând, ne vedem pe 22 aprilie la cursa de trail running "Hai Haiduci by Salomon".