• Română
    • Русский
    • English
banner

Ceaiul Tess – partener “Hai Haiduci! by Salomon”

Ceaiul Tess a devenit din nou partenerul evenimentului sportiv organizat de Sporter. De această dată, Tess îi va susține pe participanții “Hai Haiduci! by Salomon”.

Pe toată durata evenimentului – două zile, participanții “Hai Haiduci! by Salomon” vor avea ocazia să savureze ceaiul aromat Tess, care îi va înviora în orele de dimineață și îi va încălzi seara.

Ceaiul TESS este prezent într-un sortiment impresionant, cu amestecuri variate și compoziții originale, care se îmbină armonios cu ingredientele naturale. Puteți opta pentru: soiuri clasice de ceai negru și verde, compoziții originale cu fructe, pomușoare, plante, flori și condimente, dar și ceaiuri din fructe și plante care nu conțin cofeină.

Marca Tess oferă un sortiment larg de ceaiuri în diferite forme – ceai vrac sau în plicuri. În toate compozițiile veți găsi ceai cultivat pe cele mai bune plantații din Ceylon, China, Kenya.

Reamintim că festivalul de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon” se va desfășura în perioada 21 - 22 aprilie și va include o cursă de trail și o cursă MTB pe teren accidentat. Pe lângă competițiile sportive, din programul festivalului mai fac parte și recitaluri, show-uri și concerte. Punctul culminant al festivalului va fi un concert susținut de Zdob și Zdub.

Scopul principal al “Hai Haiduci! by Salomon” este promovarea activă a monumentelor istorice, naturale și culturale din Republica Moldova. În plus, e pentru prima dată când un eveniment organizat de Sporter se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, ca parte a evenimentelor dedicate anului lui Ștefan cel Mare.