• Română
    • Русский
    • English
banner

Cum să ajungi la festivalul de muzică și sport ”Hai Haiduci BY VITA”

Doar două săptămâni ne despart de festivalul de muzică și sport ”Hai Haiduci by VITA”, ceea ce înseamnă că e timpul să punem la punct ultimele detalii. 

Așadar, cei care vor participa la cursele de ciclism și alergare vor beneficia de transport (tur-retur) gratuit până la complexul etno-cultural ”Vatra”, acolo unde se va desfășura evenimentul.  De asemenea, însoțitorii acestora pot beneficia și ei de transport, în schimbul unei taxe de 50 lei, care poate fi achitată pe loc, înainte de plecare. 

Pentru o bună organizare și maxim confort, rugăm pe toți cei care au nevoie de transport, să completeze acest formular.

Apropo, o persoană poate completa formularul pentru a rezerva mai multe locuri în autobuz, important este să indice numele și prenumele fiecărui pasager. Cei care nu au rezervat locuri în prealabil, vor putea beneficia de transport gratuit numai dacă vor rămâne locuri libere. 

Ora plecării din Chișinău (pornirea de la Circ) - 8:00;

Ora părăsirii complexului Vatra - 23:00;

Transportul este asigurat în ambele zile ale festivalului (20-21 aprilie).

Pentru detalii suplimentare telefonați: 078151999 - Alexandra

Vă reamintim, ”Hai Haiduci!” reprezintă un festival de muzică și sport care se va desfășura pe teritoriul complexului etno-cultural ”Vatra”. La eveniment pot participa atât sportivii profesioniști, cât și amatorii. De asemenea, toți cei care iubesc muzica bună și stilul de viață activ, sunt invitați să-și petreacă weekend-ul într-o atmosferă dinamică și interesantă.

În prima zi a festivalului (20 aprilie), va avea loc competiția de ciclism pe distanța de 30 km, iar seara, pe scenă vor urca artiștii autohtoni DoReDos, Lume și Zdob și Zdub. În a doua zi a evenimentului (21 aprilie), toți participanții vor parcurge distanța selectată pentru cursa de tip trail: 8 km, 19 km sau 30 km. Cea de-a doua seară a festivalului va culmina cu un concert incendiar la care vor evolua Sunstroke Project, Ionel Istrati și Etno Republic.

Dacă încă nu v-ați înregistrat, mai aveți timp s-o faceți, dar ar trebui să vă grăbiți, pentru că au mai rămas foarte puține locuri: https://haiduc.md/ro/