• Română
    • Русский
    • English
banner

Echipament pentru camping oferit în chirie de Limon.md

Partenerul outdoor al cursei de trail “Hai Haiduci! by Salomon”, magazinul de echipament sport extrem Limon.md, va oferi servicii de închiriere a echipamentelor de camping pe durata evenimentului.

Prețuri pentru închiriere:

- cort cu 2 locuri - 45 lei pe noapte,

- cort cu 3 locuri - 60 lei,

- cort cu 8 locuri - 200 lei,

- sac de dormit - 30-50 lei (în funcție de regimul termic),

-covoraș turistic - 12 lei.

Participanții înregistrați vor beneficia de o REDUCERE DE 50% la închirierea echipamentelor de camping!

Pentru a vă asigura că veți obține echipamentul dorit, vă recomandăm să rezervați cele necesare cât mai curând. Pentru aceasta, este nevoie să veniți la magazinul Limon și să lăsați un avans. Magazinul nostru este situat chiar în centrul capitalei pe bld. Ștefan cel Mare, 148G (intrarea din str-la Teatrală).

De asemeni, pe perioada festivalului de muzică și sport veți putea procura corturi, saci de dormit, pantofi de alergat și de trekking, șosete de compresie, șorturi și alte echipamente de turism și de alergat pe teren accidentat, toate cu –20% reducere!

Vizitați magazinul de echipament sport extrem LiMon în timpul primului festival de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon”!

Reamintim că participanții și vizitatorii festivalului pot petrece două zile în camping pe teritoriul complexului Vatra, precum și să participe la cursa de ciclism și de trailrunning în inima Codrilor. Programul va fi plin de diverse concursuri sportive, spectacole, show-uri și concerte.