• Română
    • Русский
    • English
banner

Grafit Holding - partenerul oficial al festivalului de sport și muzică „Hai Haiduci 2019”

Grafit Holding este partenerul oficial al festivalului de sportiv și muzică „Hai Haiduci 2019”. Evenimentul va avea loc în perioada 20 - 21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra și va consta dintr-un program sportiv și de divertisment.

Grafit Holding este un grup de companii, care activează pe piețele din Europa și SUA, specializate în procese automatizate de vânzări B-to-B. Grafit Holding operează pe diverse piețe de desfacere, mizând pe unicitatea proceselor automatizate și pe geografia extinsă a echipei de profesioniști înalt calificați.

Grupul de companii își ajută clienții să fie mai eficienți în activitatea lor prin mișcarea mărfurilor, pe care le au ca supra-stocaj, pe alte piețe unde există cerere pentru acestea. În cadrul proceselor de lucru, holdingul este dispus nu doar să ofere un preț bun pentru un produs de înaltă calitate, dar și să reducă poluarea atmosferei prin micșorarea cererii de producere a unui produs nou.

Grafit Holding tinde să devină lider pe piața mondială a cererii și ofertei, grație tehnologiilor IT de ultimă generație.

În prezent, din cadrul grupului Grafit Holding fac parte: Sovamax Trading, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM.

Reamintim, festivalul de sport și muzică „Hai Haiduci 2019” va avea loc în perioada 20-21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. În cadrul festivalului vor fi organizate competiții de alergare și de ciclism pe teren accidentat. În afară de competițiile sportive, programul festivalului include și diferite show-uri și concerte incendiare.

Înregistrarea deja este deschisă și are loc pe site-ul: https://haiduc.md/ru/, unde puteți afla toate detaliile despre eveniment.

Organizatori: Sporter și 999.md.