• Română
    • Русский
    • English
banner

“Hai Haiduci! by Salomon”: Pregătire pentru MTB și Trail Run în Codri

Sâmbătă, 14 aprilie, Sporter invită toți doritorii, fie sportivi începători, amatori sau profesioniști, să cunoască traseul printr-un antrenament de pregătire pentru cursa trail “Hai Haiduci! by Salomon”.

A rămas doar o săptămână până la startul evenimentului “Hai Haiduci! by Salomon", care va avea loc între 21 și 22 aprilie în inima Codrilor Moldovei (haiduc.md), de aceea este timpul să desfășurăm un tur preliminar al trasului cursei.

Propunem alergătorilor și cicliștilor să beneficieze de transportarea contra cost cu maxi-taxi-ul nostru a bicicletelor, care vor fi aduse în siguranță la locul de desfășurare a evenimentului. Astfel, Dvs veți avea suficiente puteri pentru a parcurge traseul antrenamentului.

Antrenamentul se va desfășura pe teren accidentat. Startul cursei de alergare și ciclism vor avea loc pe teritoriul complexului etno-cultural ”Vatra”.

Puteți ajunge în zona de desfășurare a antrenamentului cu ajutorul propriului automobil (și lua pe cineva din prieteni) sau cu ajutorul transportului pus la dispoziția Dvs* pentru o mică taxă (în cazul în care se vor aduna mai mulți doritori).

*Completați în mod obligator acest formular de înregistrare, pentru ca noi să știm cine are nevoie de transport și cine va ajunge cu propriul automobil.

*ÎNREGISTRARE*

Locul întâlnirii: Circ (Rîșcani), в 9:00, deplasare din Chișinău.

Începutul antrenamentului: 10:30. 

Va conduce grupul de alergători pe noul traseu alpinistul și alergătorul Andrei Hohlov (Ve Ga), liderul proiectului Exitpoint.md, care va desfășura și un instructaj și va răspunde la toate întrebările sportivilor.

Antrenamentul este GRATUIT!

Mai multe informații la numărul de telefon: 076769994.