• Română
    • Русский
    • English
banner

HIT FM – partener informațional al “Hai Haiduci! by Salomon”

Radio HIT FM a devenit partener informațional al “Hai Haiduci! by Salomon”.

Postul de radio HIT FM și-a început activitatea la Chișinău, pe frecvența 101.7 FM, în septembrie 1999. Ne puteți asculta aproape în toate orașele mari din țară.

Componenta muzicală: muzică occidentală, rusească și autohtonă, gen pop și dance. Sunt difuzate hituri de cel mult 3 ani vechime, iar playlist-ul este compus, în mare parte, din hiturile ultimei jumătăți de an.

Radio HIT FM este un post de radio, care nu încearcă să depășească tendințele actuale și timpul, pentru că, de fapt, merg toate într-un pas. Anume acest principiu stă la baza selectării materialelor muzicale, pe care le difuzăm. Piesele difuzate la HIT FM sunt hituri moderne, deja celebre, cunoscute și admirate de majoritatea ascultătorilor.

Pe lângă  muzică, sunt difuzate cele mai utile informații, cum ar fi grupajele de știri, prognoza meteo și cursul valutar. Iar cel mai plăcut lucru este că ascultătorii pot participa frecvent la concursuri și pot primi cadouri frumoase. În plus, lista de hituri o alcătuiește publicul: aveți la dispoziție Top-Chartul Hiturilor și AutohTop.

Evenimentul sportiv “Hai Haiduci! by Salomon” se va desfășura în perioada 21 - 22 aprilie și va include o cursă de trail și o cursă MTB pe teren accidentat. Scopul principal al “Hai Haiduci! by Salomon” este promovarea activă a monumentelor istorice, naturale și culturale din Republica Moldova.

În plus, e pentru prima dată când un eveniment organizat de Sporter se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, ca parte a evenimentelor dedicate anului lui Ștefan cel Mare.

Reamintim că mai aveți la dispoziție o săptămână pentru a achita taxa de participare la un preț minim.