• Română
    • Русский
    • English
banner

Hyundai – mașina oficială “Hai Haiduci by Salomon”

Distribuitorul oficial Hyundai în Moldova, centrul auto Pacific Motors a devenit din nou partenerul evenimentului sportiv organizat de Sporter.

 De această dată, Pacific Motors a devenit partener oficial la cursa pe teren accidentat "Hai Haiduci by Salomon", care se va desfășura pe 21-22 aprilie, chiar în inima Codrilor Moldovei.

 Pentru prima dată, un eveniment sportiv include o cursă de alergat și una de ciclism, ambele urmând să aibă loc pe teren accidentat.

Scopul principal al cursei “Hai Haiduci by Salomon” este promovarea activă a monumentelor istorice, naturale și culturale ale Republicii Moldova.

Proba de ciclism “MTB Hai Haiduci by Salomon”, care va avea loc pe 21 aprilie, este destinată cicliștilor amatori și profesioniști. Cursa de mountain bike se va desfășura pe un traseu de 30 km.

Cursa de alergare “Hai Haiduci! by Salomon”, care va avea loc pe 22 aprilie, la fel este destinată sportivilor amatori și profesioniști. Cursa de tip trail se va desfășura pe următoarele distanțe: 8 km; 16 km; 30 km.

Deja al doilea an consecutiv, Pacific Motors este sponsorul oficial al cursei prin beciurile de la Cricova – “Cricova Wine Run”, care în acest an se va desfășura pe 28 ianuarie.

Compania Hyundai Motor susține cu succes dezvoltarea sportului în masă și profesional, în special devenind partener al marilor turnee în fiecare an, cum ar fi Cupa Mondială și Cupa Confederațiilor FIFA. Sprijinul pentru evenimente sportive din Republica Moldova este, de asemenea, inclus în programul de inițiative sociale a centrului auto al Pacific Motors.

Centrul auto Hyundai Moldova, pentru al doilea an consecutiv, devine partener în organizarea curselor sportive, desfășurate de organizația sportivă Sporter, oferind diverse automobile care însoțesc participanții la cursă.

Toată gama de modele Hyundai poate fi găsită în incinta centrului auto Pacific Motors, situat pe strada Calea Moșilor, 5/1.