• Română
    • Русский
    • English
banner

Locals - partener informațional “Hai Haiduci! by Salomon”

Revista online Locals a devenit partenerul informațional primului festival de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon”.

Locals este o revistă online cu publicații zilnice despre evenimentele din Chișinău și Moldova. Pe pagina principală a site-ului locals.md puteți găsi știri legate de cinematografie, modă, muzică, artă, puteți urmări afișul evenimentelor, citi și asculta diverse interviuri interesante, cât și vedea toate fotografiile publicate în rețelele de socializare cu hashtag-ul #localsmd.

Reamintim că festivalul de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon” se va desfășura în perioada 21 - 22 aprilie și va include o cursă de trail și o cursă MTB pe teren accidentat. Pe lângă competițiile sportive, din programul festivalului mai fac parte și recitaluri, show-uri și concerte. Punctul culminant al festivalului va fi un concert susținut de Zdob și Zdub, Tharmis, Millenium Band și Lume.

“Hai Haiduci! by Salomon” se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, ca parte a evenimentelor dedicate anului lui Ștefan cel Mare.