• Română
    • Русский
    • English
banner

Mămăliga Party la Hai Haiduci by VITA!

Pentru a fi perfect pregătit pentru o cursă de tip trail prin inima Codrilor, ai nevoie de o Pasta Party pe cinste în ajun. Iar așa cum Hai Haiduci by Vita este un eveniment cu tradiții și specific național, în ajunul curselor de alergare, ai ocazia să participi la Mămăliga Party.

Sâmbătă, pe 20 aprilie, în perioada 18:00-19:00, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra se va desfășura cea mai adevărată Mămăliga Party. Sunt invitați toți participanții curselor sportive din cadrul festivalului de muzică și sport Hai Haiduci by Vita să savureze o porție de mămăligă autentică, să își cunoască concurenții și să primească porția necesară de carbohidrați.

De ce mămăligă și ce are ea cu sportul?

Hai Haiduci BY VITA nu este doar despre sport și distracție, dar și despre tradiții și specific național. Iar o adevărată sărbătoare națională nu trece fără bucate tradiționale. Cea mai populară dintre acestea, desigur, este mămăliga, iar în afară de faptul că este gustoasă, aceasta este bogată în carbohidrați, atât de necesari sportivilor înainte de cursă. Este bine cunoscut faptul că alimentele bogate în carbohidrați trebuie consumate înainte de cursă pentru a avea suficientă energie.

Participanții vor găsi un voucher pentru Mămăliga Party în pachetul de start. Acesta va putea fi schimbat pe o porție delicioasă de mămăligă, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra, în perioada 18:00-19:00. Totodată, restul vizitatorilor au posibilitatea să achiziționeze o porție de mămăligă pe loc.

Vă așteptăm începând cu ora 18:00 la Mămăliga Party pentru a gusta din bucate haiducești!