• Română
    • Русский
    • English
banner

Moldpresa - partener titular al cursei de 8 km la ”Hai Haiduci By VITA”

Pe lângă oferirea calitativă a serviciilor prestate, compania Moldpresa Grup SRL, se implică activ în diverse evenimente și proiecte sociale, iar de data aceasta, a devenit partener titular pentru cursa de 8 km a festivalului de muzică și sport ”Hai Haiduci By VITA”. 

Performanța zilnică a noilor tehnologii se impune  din ce în ce mai mult, dar totuși în pofida acestui fapt, compania Moldpresa Grup SRL, rămâne lider în ceea ce privește distribuirea presei periodice și a cărților, activând cu succes pe piața autohtonă, deja de 25 de ani.

Moldpresa Grup, este o companie cu un nivel înalt de profesionalism și competitivitate, având ca scop principal colaborarea fructuoasă atât cu partenerii de afaceri, cât și cu clienții, prin oferirea calitativă a serviciilor prestate.

În prezent, compania cuprinde o rețea de 235 de chioșcuri de presă, amplasate atât în or. Chișinău cât și în Bălți, Orhei, Hânceşti, Soroca, Comrat, Cahul, Leova, Cimișlia, Strășeni. Toate unitățile de comerț sunt asigurate zilnic cu ziare și reviste, care pun la dispoziția cetățenilor cele mai noi știri din diverse domenii: social, politic, economic, monden etc.

Tot în acest context, ținem să menționăm, că Moldpresa oferă și servicii de abonare la ziare și reviste cu proveniență atât din Republica Moldova cât și de peste hotarele acesteia.

Profesionalismul întregii echipe ce activează în cadrul companiei, permite deservirea calitativă a celor 60000 de clienți zilnici, care se pot bucura de o gamă diversă de ediții periodice, completând plăcerea cu o cafea aromată, fiind un rezultat pozitiv al solicitărilor clienților.

Un eveniment important în istoria companiei Moldpresa Grup este recunoașterea și aprecierea internațională a tuturor eforturilor depuse de-a lungul anilor de activitate prin devenirea membrului de onoare al Asociației Internaționale – Distripress, fondată în anul 1955 în scopul susținerii și promovării produselor tipărite (ziare și reviste) în format de tipar.

Moldpresa Grup a participat în cadrul proiectului Chișinăul Verde, prin plantarea a 20 de arbori în parcurile orașului, a oferit rechizite școlare copiilor din familii social-vulnerabile în cadrul proiectului “Dăruiește copiilor sărbătoarea” și a participat în cadrul fundației de caritate, prin ajutarea copiilor din familii social defavorizate și a sponsorizat concursul de dansuri Tandem, desfășurat la Moldexpo.

În perioada sărbătorilor de iarnă, au fost donate peste 1000 de cărți copiilor din comunitatea The Moldova Project.

De 1 iunie, compania a oferit daruri mai multor copii din capitală. 

La începutul anului 2019, Moldpresa Grup în colaborare cu echipa caritate.md, a donat rechizite și cărți pentru comunitatea de copii din or. Hâncești.

A fost implementat proiectul abonamente RTEC – astfel abonamentele pentru transportul public sunt comercializate în rețeaua de chioșcuri, facilitând posibilitatea cetățenilor capitalei de a procura abonamentele mai comod, mai aproape de casă. 

”Hai Haiduci!” este unicul festival de muzică și sport din Republica Moldova și se va desfășura pe 20 - 21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. La eveniment sunt invitați sportivii profesioniști, amatorii, iubitorii de muzică bună precum și toți cei care își doresc să petreacă weekend-ul în sânul naturii. 

În prima zi a festivalului (20 aprilie), va avea loc competiția de ciclism pe distanța de 30 km. În a doua zi a evenimentului (21 aprilie), toți participanții vor parcurge distanța selectată pentru cursa de tip trail: 8 km, 19 km sau 30 km.

Puteți să vă înregistrați și să aflați mai multe detalii despre eveniment pe site-ul https://haiduc.md/ro/