• Română
    • Русский
    • English
banner

Naturalis - partenerul “Hai Haiduci! by Salomon

Naturalis a devenit partenerul primului festival de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon”.

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Brandul oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei care își fac griji pentru propria lor sănătate și pentru bugetul familiei.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat simpatia consumatorilor. Marca este în continuă evoluție – gama se completează cu noi produse delicioase și utile. Astăzi este cel mai popular brand de suc din Moldova. Acest fapt îl demonstrează și prezența produsului pe piață, precum și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarelor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri autohtone.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Acest lucru înseamnă că materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, și că păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

Naturalis este un partener constant la evenimentele sportive și pentru copii din Moldova. Sucurile și nectarele Naturalis sunt prezente la toate evenimentele la scară largă, organizate de Sporter, dar și de cele mai titrate federații sportive din țară.

Reamintim că festivalul de muzică și sport “Hai Haiduci! by Salomon” se va desfășura în perioada 21 - 22 aprilie și va include o cursă de trail și o cursă MTB pe teren accidentat. Pe lângă competițiile sportive, din programul festivalului mai fac parte și recitaluri, show-uri și concerte. Punctul culminant al festivalului va fi un concert susținut de Zdob și Zdub.

Scopul principal al “Hai Haiduci! by Salomon” este promovarea activă a monumentelor istorice, naturale și culturale din Republica Moldova. În plus, e pentru prima dată când un eveniment organizat de Sporter se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, ca parte a evenimentelor dedicate anului lui Ștefan cel Mare.

Amintim că a rămas mai puțin de o săptămână pentru a achita taxa de participare la “Hai Haiduci! by Salomon” la un preț redus.