• Română
    • Русский
    • English
banner

Red Bull — partenerul festivalului de sport și muzică Hai Haiduci! by Vita

Compania Red Bull susține festivalul de sport și muzică Hai Haiduci! by Vita, devenind partener al evenimentului.

Red Bull — este secretul realizărilor tale sportive

Băutura energizantă Red Bull este cunoscută în întreaga lume. Aceasta îi ajută pe atleții profesioniști și pe sportivii amatori să rămână mereu la înălțime și să obțină o doză suplimentară de energie, vigoare și putere când au cea mai mare nevoie.

Când și în ce mod se consumă Red Bull?

Băutura Red Bull poate fi consumată înainte, în timpul și după activitatea sportivă. Consumul acesteia variază în funcție de atlet și tipul de sport. Red Bull este un produs funcțional și nu e destinat pentru potolirea setei. Red Bull nu substituie apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. În timpul activității fizice, pe lângă Red Bull e necesar să beți și apă.

O singură băutură (250 ml) conține la fel de multă cofeină ca și o ceașcă de cafea de același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull trebuie moderat în funcție de doza zilnică recomandată de cofeină.

Red Bull îți dă aripi!

Vă reamintim, cea de-a doua ediție a festivalului de muzică și sport Hai Haiduci! by Vita se va desfășura în perioada 20-21 aprilie pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. Programul evenimentului include o cursă de ciclism MTB pe distanța de 30 km, curse de alergare de tip trail pe distanțele de 8, 19 și 30 km, ștafeta pentru întreaga familie – Family Run, concursuri și divertisment pentru orice gust și pentru orice vârstă, inclusiv concerte cu cei mai buni interpreți moldoveni.

Mai multe informații despre eveniment le găsiți aici.