• Română
    • Русский
    • English
banner

Sunday Trail Run - sport și tradiție pe meleagurile Orheiului Vechi

Vă întrebați cum a fost antrenamentul Sunday Trail Run? 

Cu așa vreme însorită, cu atâția sportivi ambițioși și mai ales, cu așa priveliște de-a lungul traseului, vă garantam că altfel decât ”MINUNAT” nici nu putea fi! 

În ultima duminică din luna martie s-a desfășurat Sunday Trail Run - antrenament dedicat festivalului de muzică și sport Hai Haiduci By VITA, care va avea loc între 20 și 21 aprilie pe teritoriul complexului etno-cultural ”Vatra”. 

Sportivii alături de antrenorii profesioniști Natalia Zbîrnea și Andrei Hohlov au alergat pe un teren accidentat, tocmai pe meleagurile pitorești ale Orheiului Vechi. 

Peisajul, soarele dar și încurajările și instrucțiunile instructorilor au asigurat pe alergători cu multă energie și entuziasm, așa că Sunday Trail Run s-a încheiat cu brio! 

Iar ca duminica să fie cu adevărat completă, după antrenament, sportivii și-au tras sufletul într-o plimbare prin satul Butuceni și s-au delectat cu bucate tradiționale așa cum numai în Moldova găsești.

Dacă încă nu v-ați înregistrat la festivalul de muzică și sport Hai Haiduci By VITA, aveți încă posibilitatea să o faceți: https://haiduc.md/ro/register.

Galerie Foto