• Română
    • Русский
    • English
banner

Transport tur-retur asigurat! Lasă grijile și hai la festivalul Hai Haiduci BY VITA

Sunteți gata pentru mișcare, pentru natură înviorătoare și muzică aleasă? Hai Haiduci BY VITA e tot mai aproape! 

Persoanele care nu vor participa la competiții dar care își doresc să profite de vremea frumoasă, să petreacă weekend-ul în sânul naturii și să se distreze la festival alături de familie sau prieteni , vor beneficia, de asemenea, de transport tur-retur! 

Veți putea ajunge pe teritoriul complexului etno-cultural ”Vatra” pornind din Chișinău, între orele 16:00 - 20:00. 

Microbuzele vă vor aștepta la adresa  Piața Dimitrie Cantemir 1, Chișinău,  (SA Topaz). 

De asemenea, veți putea părăsi complexul Vatra, între orele 16:30 - 00:00.

Numărul de contact al companiei de transport: 078877227 - Natalia

Taxa pentru o singură destinație - 25 lei


Vă reamintim, ”Hai Haiduci!” reprezintă un festival de muzică și sport care se va desfășura pe teritoriul complexului etno-cultural ”Vatra”. În cadrul evenimentului va fi organizată atât o cursă la alergare, cât şi o cursă de ciclism, ambele competiții desfășurându-se pe teren accidentat, chiar în inima  Codrilor. La competiții pot participa sportivii profesioniști, dar și amatorii. De asemenea, la festival sunt invitați toți cei care iubesc muzica bună și stilul de viață activ, pentru că fiecare seară a festivalului va fi încheiată cu un concert fastuos. 

În prima zi a evenimentului (20 aprilie), va avea loc competiția de ciclism pe distanța de 30 km, iar seara, pe scenă vor urca artiștii autohtoni DoReDos, Lume și Zdob și Zdub. În a doua zi a evenimentului (21 aprilie), toți participanții vor parcurge distanța selectată pentru cursa de tip trail: 8 km, 19 km sau 30 km. Cea de-a doua seară a festivalului va culmina cu un concert incendiar la care vor evolua Sunstroke Project, Ionel Istrati și Etno Republic.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici: https://haiduc.md/ro/Program.