• Română
    • Русский
    • English
banner

”Traumeel S” a devenit partenerul titular pentru cursa de 19 km a festivalului ”Hai Haiduci By VITA”

Sportul nu înseamnă doar distracție, adrenalină, medalii și emoții pozitive. Orice activitate sportivă presupune și aspecte mai puțin plăcute, precum accidentări, zgârieturi, vânătăi, bătături, lucruri care, de obicei rămân în ”spatele cortinelor”, dar care merită o deosebită atenție. Iată de ce Traumeel S a devenit partener titular pentru cursa de 19 km a festivalului de muzică și sport „Hai Haiduci” By VITA! 

Traumeel S reprezintă un unguent german care are în componența sa ingrediente naturale care accelerează tratarea traumatismelor precum leziunile acute, entorse, contuzii, luxații ale ligamentelor, fracturi ale oaselor, hemoragii și efuziuni ale articulației, edeme postraumatice, abcese gingivale, mastită, carbuncul, furuncul, eczeme, arsuri etc. 

Arnica de munte, calendula, mușețelul, tătăneasa, coada șoricelului, mătrăguna, omagul albastru, părăluța și sunătoarea sunt doar câteva dintre ingredientele datorită cărora, unguentul Traumeel S manifestă acțiune analgezică, antiinflamatoare, regenerativă și imunomodulatoare. 

Acest medicament se găsește în toate farmaciile din țară!

În perioada 20-21 aprilie, Traumeel S va fi alături de participanții ”Hai Haiduci!” - unicul festival de muzică și sport din Republica Moldova care se va desfășura pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. La eveniment sunt așteptați sportivii profesioniști, amatorii, iubitorii de muzică bună precum și toți cei care își doresc să petreacă weekend-ul în sânul naturii. 

În prima zi a festivalului (20 aprilie), va avea loc competiția de ciclism pe distanța de 30 km. În a doua zi a evenimentului (21 aprilie), toți participanții vor parcurge distanța selectată pentru cursa de tip trail: 8 km, 19 km sau 30 km.