• Română
    • Русский
    • English
banner

Trupe renumite vor încinge atmosfera la Hai Haiduci! by Salomon

Sâmbătă, 21 aprilie, pe scena Complexului Etno-Cultural Vatra vor urca formațiile Lume și Millenium Band, iar duminică, 22 aprilie, atmosfera va fi încinsă de Tharmis și Zdob și Zdub. Concertele vor începe la ora 19:00.

Trupa Lume este formată din interpreții Irina Tarasiuc și Sergiu Covalschi. Una dintre cele mai importante piese ale trupei, care a devenit cartea de vizită a grupului, este „Da, suntem moldoveni”. Apoi a mai apărut un hit – „И снова лето”. Creaţia formației Lume accentuează cele mai importante valori spirituale, morale şi sociale ale țării, vieţii și oamenilor, rămânând, totodată, compoziții pozitive şi lejere.

În prima zi de concert, va evolua una dintre cele mai longevive trupe din Moldova, Millenium Band. Membrii actuali ai trupei participă anual la peste 50 de festivaluri și concursuri naționale și internaţionale din Bulgaria, Rusia, Spania, Franța, România, aducând cu ei premii și trofee. Repertoriul lor este foarte variat și include doine, balade și colinde în prelucrări moderne.

În a doua seară, complexul Vatra va răsuna pe ritmuri balcanice, pentru că pe scenă va urca Orchestra Tharmis în frunte cu Valentin Uzun. Stilul muzicii abordate de orchestră este foarte vast, începând cu muzică pop, rock, folk, balcan, oriental gipsy, klezmer și terminând cu jazz. În prezent, Tharmis este bine cunoscut în Republica Moldova, România, Ucraina, Italia, Rusia și Marea Britanie. 

Surpriza celei de-a doua seri este prestația băieților de la Zdob și Zdub. Trupa îndrăgită atât la noi în țară, cât și peste hotare, va transforma Complexul Vatra într-un ring de dans și va transmite doar vibrații pozitive. De mai bine de 20 de ani, trupa reușește să combine într-un mod unic și elegant hardcore-ul cu folclorul moldovenesc, oferind de fiecare dată show-uri live de excepție. Trupa carismatică își are rădăcinile adânc în cultura moldovenească, însă se simte liber și comod în fața oricărei audiențe, datorită stilului inedit.

Intrarea la ambele concerte este liberă! Puteți vedea programul complet al Sport Music Fest Hai Haiduci! by Salomon pe Afisha.md. Detalii despre eveniment găsiți pe haiduc.md.