• Română
    • Русский
    • English
banner

Vita - partenerul titular al festivalului de sport și muzică „Hai Haiduci 2019”

Producătorul de sucuri Vita este partenerul titular al festivalului de sport și muzică „Hai Haiduci 2019”. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra și va consta dintr-un program sportiv și de divertisment.

Sucurile și nectarurile VITA sunt fabricate numai din produse naturale, fără aditivi artificiali și conservanți și sunt recomandate copiilor de la 2 ani.

Gama de sucuri din mere, roșii, piersici și alte fructe tradiționale, a fost completată cu sucuri din fructe exotice, cum ar fi portocale, ananas și multi-fructe.

Datorită tehnologiei speciale de procesare și ambalare, sucurile și nectarurile păstrează pentru mult timp gustul fructelor proaspete, care sunt o sursă bogată de vitamine, glucoză, fructoză și minerale utile.

Reamintim, festivalul de sport și muzică „Hai Haiduci 2019” va avea loc în perioada 20-21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. În cadrul festivalului vor fi organizate competiții de alergare și de ciclism pe teren accidentat. În afară de competițiile sportive, programul festivalului include și diferite show-uri și concerte incendiare.

Înregistrarea deja este deschisă și are loc pe site-ul: https://haiduc.md/ru/, unde puteți afla toate detaliile despre eveniment.

Organizatori: Sporter și 999.md.