• Română
    • Русский
    • English
banner

Apă Bună — partener oficial Hai Haiduci 2019

Producătorul de apă potabilă Apă Bună este partenerul oficial al festivalului Hai Haiduci 2019, care se va desfășura în perioada 20 - 21 aprilie pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. Festivalul va găzdui competiții de alergare pe teren accidentat și curse de ciclism MTB. În afară de programul sportiv, oaspeții festivalului vor avea parte de diverse spectacole și concerte cu vedetele muzicii moldovenești.

Compania „Apă Bună Trade” S.R.L. extrage apa din una dintre cele mai bune surse ale Moldovei, sonda nr.3941(1) cu adâncimea de 120 m, situată într-o zonă ecologică pură a codrilor moldovenești, în apropierea satului Micăuți.

Dotarea corespunzătoare cu echipament a fabricii companiei corespunde standardelor internaționale pentru producerea apei potabile, ceea ce permite conservarea conținutului și a gustului natural al apei.

În procesul de producție a "apei vii" Apă Bună nu se adaugă minerale artificiale.

O atenție deosebită se acordă purității produselor și echilibrului compoziției minerale. 

Apă Bună este apă potabilă destinată consumului zilnic. Mineralizarea minimă (nu mai mult de 500 mg / l) comparativ cu apa minerală, permite consumarea ei fără limitări. În plus, apa este recomandată femeilor însărcinate şi copiilor.

Înainte de comercializarea apei, aceasta este supusă procesării și condiționării suplimentare prin metode moderne:

— Filtrarea mecanică elimină impuritățile mecanice;

— Dedurizarea parțială reduce duritatea apei până la valorile recomandate;;

— Tratarea cu raze ultraviolete sterilizează apa;

— Filtrarea prin cărbune activ înlătură micro-poluările organice;

— Osmoza inversă reduce mineralizarea totală a apei până la valorile optime pentru o apă potabilă;

— Ozonarea, care este una dintre cele mai eficiente și mai sigure metode de curățare. În procesul ozonării, apa este sterilizată și îmbogățită cu oxigen. Aceasta permite obținerea unui produs de înaltă calitate, care corespunde tuturor cerințelor actuale de producere.

Apa este îmbuteliată în volum de 0.5 litri, 5 litri și 19 litri. Calitatea și gustul "Apei Bune" sunt apreciate din plin de clienți și de specialiști: începând cu anul 2000, "Apă Bună" a participat de 7 ori la concursurile organizate în cadrul expozițiilor specializate și de fiecare dată a ocupat locul întâi la nominația "Cea mai bună apă potabilă".

Referindu-ne la apa îmbuteliată, ar fi cazul să notăm că, în prezent, ea are prioritate asupra altor surse de aprovizionare cu apă prin garantarea maximă a calității şi a securităţii. Buteliile sunt confecționate dintr-un policarbonat neutru, care este inofensiv pentru mediu. Apa în astfel de sticle poate fi depozitată, la o temperatură corespunzătoare, mai mult de un an, fără a-și pierde gustul și proprietățile chimice.

Reamintim că festivalul de sport și muzică Hai Haiduci 2019 va avea loc în perioada 20-21 aprilie, în incinta complexului etno-cultural Vatra. Înregistrarea are loc pe site-ul https://haiduc.md/ro/, unde puteți afla toate detaliile despre eveniment.

Spectatorii vor beneficia de transport tur-retur, taxa pentru o singură destinație este de 25 lei!

Organizatori: Asociația obștească sportivă Sporter, cel mai popular panou de anunțuri gratuite 999.md, portalul informativ și de divertisment Afisha.md.