• Română
    • Русский
    • English
banner

Centrul auto Hyundai Moldova – partener oficial al cursei „Hai Haiduci”

Deja a devenit o tradiție bine stabilită de a întâlni compania Hyundai Moldova în calitate de  partener al curselor desfășurate de organizația sportivă Sporter. 

Distribuitorul oficial Hyundai în Republica Moldova, centrul auto „Pacific Motors” marchează prezență sa la evenimente, oferind diverse automobile, care însoțesc curajoșii participanți, motivându-i cu un start bine definit.

Automobilele Hyundai de ultima generație sunt produse pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Compania Hyundai Motor susține cu succes dezvoltarea sportului în masă și profesional, la nivel mondial. Sprijinul pentru evenimente sportive din Republica Moldova este, de asemenea, inclus în programul de inițiative sociale al centrului auto Pacific Motors.

În acest an, gama de modele Hyundai apare într-o nouă lumină, să faceți cunoștință cu acestea puteți în incinta centrului auto situat pe strada Calea Moșilor, 5/1.

”Hai Haiduci!” este unicul festival de muzică și sport care se desfășoară pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra și este dedicat atât sportivilor profesioniști, cât și amatorilor. De asemenea, la eveniment sunt invitați toți cei care iubesc muzica bună și stilul de viață activ. 

Participanții la cursele de alergare și ciclism vor beneficia de transport gratuit până la complexul Vatra, iar persoanele care nu vor participa la competiții, dar care își doresc să se distreze la festival, vor beneficia de transport tur-retur contra unei taxe (25 lei pentru o destinație).